torstai 5. heinäkuuta 2012

Iltapäivä Hauholla

Lähdin asiolle kaksi pienintä lasta mukanani. Ennen kuin pääsin perille, molemmat olivat nukahtaneet autoistuimiinsa. Koska päiväunet ovat meidän perheessä harvinaislaatuinen tapahtuma (niin lapsilla kuin aikuisilla), päätin jatkaa ajamista. Päädyin kotiseutuajelulle Hauhon kirkolle.

Hauhon kirkolla


Kirkko on tiekirkko, ja se olisi ollut avoinna kaikille kulkijoille. En ryhtynyt kuitenkaan unilukkariksi, joten sisätiloihin tutustuminen pitää jättää seuraavaan kertaan, kun koko seurue on hereillä.Kellotapuli sisältä. Tapulin läpi
kävelemällä pääsee kirkon ovelle.


Kirkolta jatkoin matkaani Wanhalle Raitille. Upeita maisemia! Tämähän vetää vertoja monin paikoin Porvoolle ja Raumalle.

Vanhalta raitilta päädyin uudemmalle tielle ja sitä myöten Alvettulaan. Alvetulan vanhan sillan kohdilla pienet alkoivat heräillä, joten poikkesimme Alvettulan kyläkauppaan jätskeille. Houkutus oli kyllä suuri tarttua kuuluisiin munkkeihin, tuoksu kaupassa oli niin ihana!Kyläkaupassa sai silittää karhunpentuja.

Viimeisellä etapilla ennen kotia poikkesimme vielä katsastamaan Peltosirkun marjatilan. Makea mansikan maku suussa oli hyvä siirtyä hankkimaan uima-allas ja laittaa lapset sinne pulikoimaan iltapäivän lopuksi.

Saimme maistaa avomaan mansikoita. Kotiin viemisiksi
ostimme "tunnelissa" kasvaneita mansikoita. Hyviä olivat molemmat!

Ei kommentteja: